Deskundige brandconsultancy door OBEG

Als onderzoeker is het van groot belang dat je een kritische blik blijft behouden. Overtoom Brand Expertise Groep gaat te allen tijde te werk met een brede visie. Wij doen aan brandconsultancy door heel binnen- en buitenland.

Duidelijkheid over het onderzoek

Al vele malen hebben wij bij OBEG advies uitgebracht aan belangrijke instanties als rechtbanken, advocatuur en verzekeraars. In onze adviezen zijn wij altijd zo duidelijk mogelijk. Het is ons doel de sterke punten en verbeterpunten van een onderzoek aan het licht te brengen en de vinger exact op de zere plek te leggen. Hierbij maken we gebruik van diverse methodes, waaronder:

  • Peer reviews: aan de hand van collegiale toetsing of een dossieronderzoek kunnen we een advies opstellen
  • Contra-expertise: wij voeren een deskundig onderzoek uit als schaduwonderzoek of als er sprake kan zijn van aansprakelijkheid in verband met de schade die ontstaan is
  • Deskundigenonderzoek: wij voeren zowel strafrechtelijke als civielrechtelijke onderzoeken uit. Ook treden we op als deskundige in de rechtbank wanneer bevindingen uit een eerder onderzoek betwijfeld worden

Als u meer informatie wenst te ontvangen over de diensten van OBEG omtrent brandconsultancy neemt u telefonisch contact met ons op via 020 - 584 0806. Wij zijn dagelijks bereikbaar om u van de juiste informatie te voorzien en uw vragen te beantwoorden.