Deskundige brandtraining aan scholen en opdrachtgevers

Het uitvoeren van brandonderzoek is precisiewerk. Bovendien vinden er continu nieuwe ontwikkelingen plaats. Het is daarom erg belangrijk om vakbekwaam te worden én te blijven. Daarbij kan Overtoom Brand Expertise Groep helpen. Wij verzorgen brandtrainingen door heel Nederland én in het buitenland.

Werkzaamheden als docent

OBEG is onder meer werkzaam als kerndocent aan de Brandweeracademie van het Instituut Fysieke Veiligheid. In deze lessen delen wij onze eigen kennis en ervaringen. Hiervoor houden we dus ook onze eigen kennis continu op peil, gericht op internationale maatstaven. Ook ontwikkelen wij zelf ons lesmateriaal voor brandtrainingen en zijn we tijdens praktijkdagen in binnen- en buitenland werkzaam als instructeur bij trainingen van brandonderzoekers.

Presentaties aan opdrachtgevers

Voor het lezen en goed bestuderen van een onderzoeksrapport is affiniteit met het veldwerk gewenst. Om die reden verzorgt OBEG presentaties en instructies aan opdrachtgevers. In deze presentaties gaan wij in op de onderzoeksmethodiek en geven we aan de hand van praktijkvoorbeelden toelichting op het onderzoek.

Wilt u uw eigen kennis of die van uw werknemers op peil houden en meer informatie ontvangen over de brandtrainingen van OBEG? Neem telefonisch contact met ons op via 020 - 584 0806 en wij geven u alle informatie die u nodig heeft. OBEG staat u graag te woord.