Krijg duidelijkheid door een professionele contra-expertise

Twijfelt u aan de conclusies die een eerdere brandonderzoeker heeft vastgesteld? Schakel dan Overtoom Brand Expertise Groep in. Wij verzekeren een professionele contra-expertise vanuit Borger. Tegelijkertijd met of na een ander brandonderzoeksbureau voeren wij een geheel onafhankelijk onderzoek uit.

Een onafhankelijk en eerlijk onderzoek

Er zijn verschillende redenen om voor een contra-expertise te kiezen. Zo kan het zijn dat de brandschade mogelijk ontstaan is door werkzaamheden en er daardoor iemand aansprakelijk kan worden gesteld. Ook kan er sprake zijn van een schaduwonderzoek: twee of meer bureaus voeren een brandonderzoek uit in opdracht van eenzelfde opdrachtgever. In veel gevallen is het namelijk zo dat de verzekeraar na een brand een onderzoek uitvoert en dat vooral zijn eigen belangen behartigd worden. Met OBEG haalt u een onafhankelijke schade-expert in huis die u een duidelijk beeld geeft van wat er precies gebeurd is ten tijde van de brand. Op deze wijze kan een eventueel destructief onderzoek vermeden worden.

Wilt u OBEG inschakelen als expert in brandschade of meer informatie ontvangen omtrent de contra-expertise? Neem telefonisch contact met ons op via 020 - 584 0806 en wij zorgen ervoor dat al uw vragen beantwoord worden. OBEG is dagelijks bereikbaar.