Een gedegen deskundigenonderzoek

Bent u niet tevreden over eerder brandonderzoek en wilt u een second opinion? Of bent u als bedrijf op zoek naar een betrouwbare en vakkundige partner in brandonderzoek? Overtoom Brand Expertise Groep staat garant voor een gedegen deskundigenonderzoek. Dankzij onze jarenlange ervaring en no-nonsense aanpak komen we vaak tot nieuwe inzichten.

Deskundige in strafrechtelijke en civielrechtelijke zaken

Als de rechtbank uitspraak heeft gedaan met betrekking tot een deskundigenonderzoek is het aan OBEG om dit onderzoek daadwerkelijk uit te voeren. Wij zijn in te schakelen voor zowel strafrechtelijke als civielrechtelijke onderzoeken. Dit onderzoek kan eventueel na een justitieel onderzoek worden uitgevoerd, maar kan ook tegelijkertijd plaatsvinden. OBEG treedt ook op als deskundige in civielrechtelijke zaken waarbij door één of meerdere partijen de bevindingen uit een eerder onderzoek worden betwist. Wij beantwoorden op onafhankelijke en objectieve wijze de vragen van de rechtbank. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat eventueel verder onderzoek wordt uitgevoerd en dat we al onze bevindingen rapporteren.

Wilt u in contact komen met OBEG of meer informatie ontvangen over onze diensten rondom het deskundigenonderzoek? Wij zijn altijd bereikbaar voor contact op telefoonnummer 020 - 584 0806.