De diensten van Overtoom Brand Expertise groep als brandexpert

OBEG is al jarenlang expert op verschillende gebieden als het gaat om brandonderzoek. U kunt ons inschakelen als brandexpert in geheel Nederland. Ook op internationaal niveau zijn wij regelmatig werkzaam. Onze voornaamste werkzaamheden hebben te maken met onderzoek, training en advies.

Onderzoek

Als er een brand heeft plaatsgevonden gaat OBEG aan de slag om de oorzaak en het verloop van de brand te achterhalen. In sommige gevallen werken wij hiervoor samen met specialisten uit ons brede netwerk. Wij specialiseren onszelf niet alleen in woningbranden, maar houden ons ook bezig met industriële branden, auto- en scheepsbranden en natuurbranden. Onze onderzoeken worden altijd onafhankelijk uitgevoerd en wij behartigen enkel en alleen uw belangen. Zo garanderen wij waar u recht op heeft: een juiste afhandeling van schade.

Training

Dankzij jarenlange ervaring is OBEG een uitstekende onderzoeker, maar ook een goede trainerop het gebied van brand. Een groot deel van onze werkzaamheden als brandexpert heeft daarom ook te maken met het geven van trainingen. Wij verzorgen bijvoorbeeld cursussen in binnen- en buitenland om met collega-brandonderzoekers en andere belangstellenden onze kennis te delen en zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Ook geven we lessen aan onder meer de Brandweeracademie.

Advies

Voor contra-expertise en second opinions bent u bij OBEG ook aan het juiste adres. Wij brengen veelvuldig adviezen uit aan bijvoorbeeld rechtbanken, advocatuur en verzekeraars. Zo kunnen we in elk brandonderzoek de zwakke en sterke punten aan het licht brengen en de vinger op de zere plek leggen.

Wilt u meer informatie ontvangen over één van de diensten van brandexpert OBEG? U kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden tot een samenwerking te bespreken of om ons direct in te schakelen. Bel naar 020 - 584 0806 en wij helpen u graag verder.