Onze consultants

OBEG werkt samen met verschillende professionals uit ons betrouwbare netwerk. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze consultants en heeft u de mogelijkheid direct contact op te nemen.

 • Erik Overtoom

  Erik Overtoom re IAAI-CFI

  Erik Overtoom is eigenaar van OBEG en is internationaal gecertificeerd als Certified Fire Investigator door de International Association of Arson Investigators IAAI-CFI. Erik heeft meer dan 20 jaar ervaring als brandonderzoeker in de publieke en private sector. Hij is kerndocent/instructeur aan de Brandweeracademie IFV te Arnhem. Erik werkt als technisch en tactisch toedrachtonderzoeker met vergunning van het Ministerie van Justitie als particulier toedrachtonderzoeker POB 1280.

 • Yrjo Migchelsen

  Yrjo Migchelsen IAAI-FIT

  Yrjo Migchelsen is technisch brandonderzoeker namens OBEG. Yrjo is na de opleiding tot brandonderzoeker aan de brandweeracademie en het opdoen van ervaring in complexe brandschades als brandonderzoeker in de private sector na 4 jaar met succes internationaal gecertificeerd als Fire Investigator Technian door de International Association of Arson Investigators IAAI-FIT. Yrjo is een gedreven HBO opgeleide techneut en een bewezen specialist in complexe brandschades.

 • Paddy Rynders

  Paddy Rynders re IAAI-FIT

  Paddy Rynders is technisch brandonderzoeker namens OBEG. Paddy heeft in 2016 de opleiding tot brandonderzoeker aan de brandweeracademie gevolgd. Paddy is een HBO opgeleide techneut en analist met een grote ervaring in technische en lading schades.

 • Teun Strijbosch

  Teun Strijbosch IAAI-FIT

  Teun Strijbosch is technisch brandonderzoeker namens OBEG. Teun heeft in 2017 de opleiding tot brandonderzoeker aan de brandweeracademie gevolgd. Teun is een HBO opgeleide techneut met een grote ervaring in technische en lading schades. Hij is internationaal gecertificeerd als Fire Investigator Technian door de International Association of Arson Investigators IAAI-FIT.

 • Teun Strijbosch

  Marcel Zuidgeest re

  Marcel Zuidgeest is namens OBEG een belangrijke schakel bij het onderzoek naar voertuigbranden. Marcel is HTS Autotechniek opgeleid en gespecialiseerd in Constructief Ontwerpen en Schade- en ongevallenanalyse. In 2013 werd de opleiding Auto-elektronica aan de HTS Autotechniek afgerond gevolgd door de opleiding Elektrische en Hybride voertuigen. Hij heeft een ruime ervaring op het vakgebied zwaar materieel & techniek.

 • Ir. Roel Ritsma

  Ir. Roel Ritsma is onderzoeker namens OBEG voor branden met elektrische installaties. Roel heeft na zijn opleiding Elektrotechniek aan de TU Eindhoven 19 jaar gewerkt voor een fabrikant van elektrisch schakelmaterieel als applicatie specialist, manager technologie en manager van het laboratorium. Roel is voorzitter van de Nederlandse normcommissie voor laagspanning schakelmaterieel en verdeelsystemen en heeft namens Nederland zitting gehad in verschillende internationale IEC werkgroepen. De laatste 10 jaar heeft Roel veel ervaring opgedaan met storing- en schade onderzoeken van elektrische installaties en is hij met regelmaat actief als docent of spreker in zijn vakgebied.

 • Anne de Schiffart 

  Anne de Schiffart is namens OBEG werkzaam als adviseur brandveiligheid en preventie-specialist. Anne is MTS opgeleid en jaren werkzaam geweest in de bouw en onderhoud van pleziervaartuigen. Anne heeft met 25 jaar ervaring als bevelvoerder / teamchef veel affiniteit met brandbestrijding. Na het volgen van studies is hij als adviseur en preventist gespecialiseerd op het gebied van brandveiligheidsvraagstukken en gespecialiseerd in het uitvoeren van inspecties van bouwkundige voorzieningen en installaties.

 • Mirjam Kwantes

  Mirjam Kwantes re

  Mirjam Kwantes is tactisch onderzoeker namens OBEG. Mirjam heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van toedrachtonderzoek voor onder andere verzekeraars. Zij heeft ruime verzekeringskennis en de klant staat voor haar centraal. Mirjam werkt met vergunning van het Ministerie van Justitie als particulier toedrachtonderzoeker.

 • John Kemp

  John Kemp re

  John Kemp is tactisch onderzoeker namens OBEG. John heeft na een politieloopbaan ruim 18 jaar ervaring in het uitvoeren van complexe toedrachtonderzoeken voor onder andere verzekeraars. John heeft ruime verzekeringskennis en weet op een begrijpelijke wijze technische termen te verwoorden. John werkt met vergunning van het Ministerie van Justitie als particulier toedrachtonderzoeker.

 • Gerard Schimmel

  Gerard Schimmel is tactisch onderzoeker namens OBEG. Gerard is ruim 25 jaar werkzaam binnen de verzekeringbranche en werkt de laatste jaren als toedrachtonderzoeker met een vergunning van het Ministerie van Justitie als particulier toedrachtonderzoeker.

 • Jan Offerman re

  Jan Offerman is tactisch onderzoeker voor OBEG. Jan heeft na zijn loopbaan bij de politie als technisch en tactisch rechercheur, inmiddels ruim 25 jaar ervaring in de particuliere sector. Hij heeft ervaring als coördinator fraudebeheersing (rcf) bij schade- en zorgverzekeraars. Jan werkt met vergunning van het Ministerie van Justitie als particulier toedrachtonderzoeker.

 • Mick Eshuis

  Mick Eshuis is tactisch onderzoeker namens OBEG. Mick is 7,5 jaar werkzaam geweest bij de politie in Amsterdam en heeft daarbij zowel ervaring opgedaan op straat als bij de recherche. Mick is halverwege 2017 overgestapt naar de particulier sector en werkt met vergunning van het Ministerie van Justitie als particulier toedrachtonderzoeker.