Advies naar aanleiding van peer reviews

Als brandonderzoeker is het belangrijk om objectief en onafhankelijk te werk te gaan. Overtoom Brand Expertise Groep kan peer reviews uitvoeren en daaruit een advies laten voortkomen. Op die manier houden we onze kennis en die van onze collega’s op peil.

Diverse soorten peer reviews

Peer reviews kunnen verschillende vormen aannemen. Zo kan er een brandonderzoek hebben plaatsgevonden aan de hand waarvan wij een collegiale toetsing uitvoeren. Het is echter ook mogelijk dat de peer review voorkomt in de vorm van een dossieronderzoek. Ter voorbereiding op een rechtszaak is het bijvoorbeeld altijd nodig om dossiers goed te beoordelen. Dankzij een kritische blik kunnen er nieuwe zaken aan het licht worden gebracht of bekende zaken in twijfel worden gesteld. Hierdoor zorgen we ervoor dat brandonderzoek altijd van het hoogste niveau blijft en dat we onze opdrachtgever een compleet en eerlijk beeld kunnen bieden van wat er is gebeurd.

Bent u geïnteresseerd in een peer review door OBEG? U kunt altijd contact met ons opnemen om meer informatie te ontvangen of direct een afspraak te maken. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar via 020 - 584 0806 en staan u graag te woord.