Deskundig onderzoek naar scheepsbranden

Overtoom Brand Expertise Groep voert vakkundig onderzoek uit naar scheepsbranden door het hele land. Hierbij richten we ons op alle soorten schepen en werken we met ons eigen, unieke concept. Onze werkwijze is altijd efficiënt, snel en professioneel.

Uniek concept

OBEG onderzoekt scheepsbranden om zo te achterhalen waardoor deze ontstaan zijn. Wij gaan aan de slag met diverse soorten schepen van alle formaten. Hierbij kunt u denken aan jachten, maar ook aan bijvoorbeeld zeeschepen. Samen met een deskundige partner op het gebied van scheepstechniek hebben we een uniek concept ontwikkeld dat kan worden toegepast bij het onderzoek naar scheepsbranden. Wij hebben de jarenlange ervaring als brandonderzoeker, onze partner bezit over specifieke kennis op het gebied van scheepstechniek, tankers en scheepsladering, zowel in de droge als de natte sector. In de praktijk hebben we door deze samenwerking al zeer waardevolle uitkomsten kunnen bieden.

Heeft u vragen aan onze brandexpert omtrent scheepsbranden? Schroom niet contact op te nemen met OBEG. Bel naar 020 - 584 0806 en wij helpen u zo goed mogelijk verder.